2009

Vegas egen bildmapp

Nu har Vegas fått en egen bildmapp. Där finns lite blandade bilder på honom under hans första år. Titta gärna!

Oj vad tiden går!

Ja det är inte klokt vad tiden går fort. Man hinner ju inte med att skriva så mycket här. Vegas fyller snart ett år och börjar verkligen bli stora killen. Han är väldigt intensiv!! Sliter och drar i allt han ser. Stoppar allt i munnen. Han är en riktig grabb!!!
Junie blir också bara större och större. Hon har en bästa kompis nu, hon heter Linda och går på hennes förskola. Dom har väldigt roligt tillsammans och hittar gärna på lite väl mycket hyss!! Junie älskar att sjunga och gör det nästan hela tiden nu.
Själv börjar det bli lite jobbigt att vara hemma tycker jag. Jag är otroligt tacksam över att få den här möjligheten att vara med Vegas men nu börjar det tära på tålamodet. Men jag har inte så lång tid kvar hemma. Ska börja arbeta i mars igen så jag försöker njuta av min tid med min lilla prins.
Ska försöka lägga upp lite nu bilder snart på våra busisar!!

SEMESTER!!!

Äntligen har semestern börjat. Vi har just kommit tillbaka från 10 dagar i Falun som fick bli startskottet på årets semester som sträcker sig ända till den 17 augusti när Jobbet tar vid igen. Familjen Ekman Karlsson önskar alla en fantastisk sommar!

Söndags mys med Holt

Idag har vi haft söndagsmys med familjen Holt. Malin lagade jätte god mat, till och med Junie åt. Så mycket att hon faktiskt inte vill ha välling på kvällen sedan!
Junie lekte och busade så mycket med Ebba, Albin och Emil att hon däckade totalt på kvällen. Somnade innan huvudet hamnade på kudde!!
Junie älskar att vara hemma hos mamma Malin. Hon känner sig som hemma, så mycket att hon går och öppnar skåpen i köket och tar något att äta.
Fast när hon öppnade frysen och skulle ta ut en glass innan maten fick vi lov att sätta stopp!!!
Ser fram emot lite mer familje mys med Holt snart igen!!!

Hemma måndag

Så här roligt har vi det när mamma, lillebror och jag är hemma på måndagarna!
Här ligger jag och lillebror och myser i hans säng. Jätte roligt!!

IMG_8121

Och här har jag fixat hattar till alla tre. Lillebror fick en liten, jag en mellan och mamma den största hatten.
Visst är vi fina?!
IMG_8130


Första smaken av riktig mat!

Idag fick Vegas smaka vanlig mat för första gången. Lite kokt och mosad potatis serverades. Måltiden mottogs med blandade reaktioner...mest verkade han ganska skeptisk till denna exotiska anrättningen. Kolla in filmen på filmsidan!

IMG_8107
IMG_8108

Mormor & Morfar på besök

Nu har mormor och morfar varit här på besök. Å vad roligt vi har haft!!! Jag har busat och lekt med dem hela tiden. Vi har varit på kondis och fikat. Det var roligt. Jag åt en jätte god choklad bakelse med mamma. Mums!!! Vi har varit ute och lekt i parken och gungat. Morfar gjorde så gungan snurrade!!!
Sen har vi varit hemma hos Magnus och Emilia och ätit. Det var jätte kul. De åker ju till Thailand om en vecka och då får jag inte se dem på en hel månad. Det tycker jag är tråkigt. Mamma och pappa har sagt att jag också ska få åka flygplan sen. Det vill jag jätte gärna göra.
Sen blev det lite ledsamt när mormor och morfar åkte hem. Jag grät lite för jag vill ju att de ska vara här och leka med mig jämt. Men mamma säger att de måste åka hem och jobba. Det tycker jag är helt onödigt, de kan väl vara här och ha kul med mig och lillebror i stället!!!

Vallentuna 2009-02-19--23 032_redigerad

Dubai

Idag kom pappa hem ifrån Dubai. Han tog med ett par jätte tokiga skor hem till mig. Knasiga va? Vegas fick en kamel som har en skallra i sig. Den tycker han är jätte kul. Fast gladast blev nog mamma, hon fick en diamantring i vitt guld av pappa. Den ser ut som en döskalle och har svarta och vita diamanter. Jag vill gärna leka med den men mamma säger bara nej nej nej!!!!


20090217
20090217(001)

Öroninflamationer

Idag har vi varit hos läkaren med Junie för hennes öroninflamationer. Hon har ju återkommande inflamationer hela tiden och läkaren har nu bestämt att hon ska sätta in rör. Detta kommer ske i mars. Vi hoppas att hon nu ska bli bättre.

Min älskade farfar

Idag är det 10 år sedan min älskade farfar gick bort. Jag saknar honom ännu mer för varje år som går. Han var mitt allt som lite och jag har haft så roligt under min uppväxt hos min farfar och farmor. Det är tur att jag har alla fina minnen kvar. Bilden på honom här är från när jag var 4 år. På mitt och Magnus 4 och 2 års kalas.

Prov Dia taget av kamera 9 010

Små prinsessor

Titta vilka söta prinsessor jag hittade hemma! Fast den ena ser lite otäck ut tycker jag allt.....!!!!

IMG_7740 IMG_7748

Jessica på besök

Nu har min kusin Jessica varit här på besök. Jätte roligt!! Junie har inte låtit henne vara i fred en sekund!!! Junie älskar att leka och busa med Jessica. Tyvärr är Jessica lite dålig på att vilja vara med på bild så vi har ingen rolig bild att lägga upp!! Vi följde med henne till bussen när hon skulle åka. Junie vinkade glatt men så fort bussen åkte blev det STORA krokodil tårar. Vi hoppas hon kommer snart och hälsar på igen!!
Här är en bild Jessica tog på Vegas.
Vegas